Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag
Elvileg 800:1 van megadva, de ha utánaolvasol, megmérte egy pár tesztelő cég és nekik 1000valamennyi:1 jött ki, és az a 910t-re is igaz. Amúgy a 910t-t új kerek talppal forgalmazzák, szóval elforgatható. Láttam élőben. És ezzel a szépe ezüst talppal sztem sokkal igényesebb lett az egész monitor, mint eddig az egyszínű feketével. Igaz, hogy a 193p szeb,de nem ér meg 30 ezret. Amúgy mindkettőben pva panel van!!!
-
adam526
tag
A smasung 910t miben különbözi tőle, mert azt nézem, hogy az 30 ezerrel olcsóbb!!!!
Kontraszt, válaszidő, panel ugyanaz
Mondjuk nem lehet falra tenni -
adam526
tag
Amúgy tényleg bocsi mindenkinek, hogy új topikot nyitottam, de nem tuttam, hogy voltm már régebben ilyen topik
-
adam526
tag
Az a baj vele, hogy nagyon drága, de lehet, hogy valamelyik nagy műszaki bolt berakja akcióba és akkor simán zuhanhat egy huszast az ára
-
adam526
tag
Igazából én multimédiás dolgokra használnám, főleg filmnézésre, meg néha játékra is.
A fontos, hogy szép legyen a képe, és ne csak szemből legyen látható, meg persze ne legyen nagy az utánhúzás -
adam526
tag
a ditheringet meg elírtam véletlenül, nem kell rögötn beszólni
-
adam526
tag
Ezeket, amiket idarítam, nem én találtam ki, hanem tesztekből vettem ki
Amúgy azért nyitottam új topikot, mert a többi, már úgysem megy
Az a baj, hogy hiába veszek 12ms, ha az sem jobb, mint egy 20ms-os
Mert sajnos túl sok gyártó próbál jó marketinggel átverni az embereket, és én nem akarok áldozat lenni, gondolom, hogy ti sem.
Főleg ha ennyi pénzről van szó -
adam526
tag
Én nagyon beleszerettem a samsung 193p-be, mert nagyon szép képe van, 1000:1 kontrasztja, 20ms, de minden tesztben azt írják, hogy kiváló játéra(minden teszte vagy megnyert vagy benne van az első 5 legjobban), míg egyes 16/12ms-osat nem ajánlanak-Szóval a ms, amit megadnak, az nem a valóságot tükrözi, mert ugye pl a benq azzal trükközik, hogy megadja a 16 ms-os válaszidőt, de az ugye a feketéből fehérbe átmenő érték.DE 256 helyett csak 64 színárnyalat van benne, mert difteringes( nem is 16,2 millió színes, hanem 262 ezer).64 színt gyorsabban végigmutogat, mint 256-ot. Szóval ha pl zöldből megy pirosba, akkor ez az érték akár 25-30ms is lehet. Én nem szeretem az ilyen átverős cuccokat, ezért szerintem ezt amonitort nem érdemes megvenni. A samsung 172x-ről is ezért tettem le.
Visszatérve a samsung 193p-re: Még sajna nagyon magas az ára(135ezer nettó), de inkább várok 2 hónapot és akkor kb 100 lesz
Tulajdonságai, ami miatt érdemes megvenni
-20ms
-1000:1 kontraszt, 800:1 van megadva, de lemérték és ott 1000valahány:1 jött ki - nincs még egy ilyen jó kontrasztú monitor
-mva panel
-gyönyörű kép
- jó látószög(178/178)
-jó színhűség
-dvi/analóg
-legszebb dizájn, amit valaha láttak a tesztelők
-minden irányba forgatható döntögethető
-falra rakható
-minden tartozék benne van az árban, dvi kábel is
-nincsen rajta gomb, minden automatikusan állítódik be, ha az nem tetszik, akkor szoftveresen állíthatod
.
.
.
Én ennyi jót nem hallottam még egy monitorról sem, szóval nem ragozom tovább: No. one vétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- E-roller topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged