Új hozzászólás Aktív témák
-
>k<
csendes tag
Egy feketém van (Németektől, nálunk nem találtam) álló képnél nagyon jó, színei asszem írható hogy ''csodálatosak''. Videó még elmegy, néha itt is észre lehet venni a húzást, játékra (főleg a pörgősebbekhez) hát izé, nem ez a legjobb választás. A sötét színeket nagyon húzza a világosakhoz képest, sajna ez van a pva/mva panelek itt tartanak. Amúgy nagyon impozáns darab, amit előröl látsz az mind aluminium, nagyon prémium kategóriának hat. A magasság állítása talán lehetne több.
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
nekem 193tm van nagyon jó!
igaz tavaly még 170 netto volt -
adam526
tag
Elvileg 800:1 van megadva, de ha utánaolvasol, megmérte egy pár tesztelő cég és nekik 1000valamennyi:1 jött ki, és az a 910t-re is igaz. Amúgy a 910t-t új kerek talppal forgalmazzák, szóval elforgatható. Láttam élőben. És ezzel a szépe ezüst talppal sztem sokkal igényesebb lett az egész monitor, mint eddig az egyszínű feketével. Igaz, hogy a 193p szeb,de nem ér meg 30 ezret. Amúgy mindkettőben pva panel van!!!
-
M@trixfan
addikt
Hú de örülök ennek a totyiknak
Van olyan üzlet ahol tuti 1000:1-es 20 milis modellt lehet venni? Egyáltalán tipusszám vagy valami alapján lehet azonosítani, ha sunyít az eladó?
-
Pufokaboka
tag
''Kontraszt, válaszidő, panel ugyanaz''
Hát, ez téves. Más panel van benne. Ennek picivel jobbak a színei, kisebb a válaszidő (20 ms) és ami még fontos, hogy ezt el lehet forgatni, az itthon kapható 910T-t meg nem. No, meg a külső !!!!, abban össze sem lehet hasonlítani. De azért a 910T is jobb valamiben, azon vannak gombok!
-
adam526
tag
A smasung 910t miben különbözi tőle, mert azt nézem, hogy az 30 ezerrel olcsóbb!!!!
Kontraszt, válaszidő, panel ugyanaz
Mondjuk nem lehet falra tenni -
adam526
tag
Amúgy tényleg bocsi mindenkinek, hogy új topikot nyitottam, de nem tuttam, hogy voltm már régebben ilyen topik
-
adam526
tag
Az a baj vele, hogy nagyon drága, de lehet, hogy valamelyik nagy műszaki bolt berakja akcióba és akkor simán zuhanhat egy huszast az ára
-
adam526
tag
Igazából én multimédiás dolgokra használnám, főleg filmnézésre, meg néha játékra is.
A fontos, hogy szép legyen a képe, és ne csak szemből legyen látható, meg persze ne legyen nagy az utánhúzás -
Pufokaboka
tag
De most télleg, mit szeretnél róla tudni?? Csak mert nyitottál már közel erről egy topikot és oda is írtam, hogy kétdezz, ha valami érdekel.
Hogy két hónap alatt még 40e-ret csökken az ára, szerintem arra ne nagyon szám íts, Samsungék nemrég csökkentették egy 20-assal a nettó áraikat! -
adam526
tag
a ditheringet meg elírtam véletlenül, nem kell rögötn beszólni
-
adam526
tag
Ezeket, amiket idarítam, nem én találtam ki, hanem tesztekből vettem ki
Amúgy azért nyitottam új topikot, mert a többi, már úgysem megy
Az a baj, hogy hiába veszek 12ms, ha az sem jobb, mint egy 20ms-os
Mert sajnos túl sok gyártó próbál jó marketinggel átverni az embereket, és én nem akarok áldozat lenni, gondolom, hogy ti sem.
Főleg ha ennyi pénzről van szó -
neduddki
nagyúr
H!I
Fiatal baratom kereso, es mit latok: Bővebben: link
es ha hozzavesszuk meg Fless nem jatekravalo tft keresgeleset is....
udv
neduddki -
adam526
tag
Én nagyon beleszerettem a samsung 193p-be, mert nagyon szép képe van, 1000:1 kontrasztja, 20ms, de minden tesztben azt írják, hogy kiváló játéra(minden teszte vagy megnyert vagy benne van az első 5 legjobban), míg egyes 16/12ms-osat nem ajánlanak-Szóval a ms, amit megadnak, az nem a valóságot tükrözi, mert ugye pl a benq azzal trükközik, hogy megadja a 16 ms-os válaszidőt, de az ugye a feketéből fehérbe átmenő érték.DE 256 helyett csak 64 színárnyalat van benne, mert difteringes( nem is 16,2 millió színes, hanem 262 ezer).64 színt gyorsabban végigmutogat, mint 256-ot. Szóval ha pl zöldből megy pirosba, akkor ez az érték akár 25-30ms is lehet. Én nem szeretem az ilyen átverős cuccokat, ezért szerintem ezt amonitort nem érdemes megvenni. A samsung 172x-ről is ezért tettem le.
Visszatérve a samsung 193p-re: Még sajna nagyon magas az ára(135ezer nettó), de inkább várok 2 hónapot és akkor kb 100 lesz
Tulajdonságai, ami miatt érdemes megvenni
-20ms
-1000:1 kontraszt, 800:1 van megadva, de lemérték és ott 1000valahány:1 jött ki - nincs még egy ilyen jó kontrasztú monitor
-mva panel
-gyönyörű kép
- jó látószög(178/178)
-jó színhűség
-dvi/analóg
-legszebb dizájn, amit valaha láttak a tesztelők
-minden irányba forgatható döntögethető
-falra rakható
-minden tartozék benne van az árban, dvi kábel is
-nincsen rajta gomb, minden automatikusan állítódik be, ha az nem tetszik, akkor szoftveresen állíthatod
.
.
.
Én ennyi jót nem hallottam még egy monitorról sem, szóval nem ragozom tovább: No. one vétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- Yettel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Horgász topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- LG UltraFine 32UN880-B 4K Ergo állvány
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest