Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
TexT-BoY #202 üzenetére
Én tudok valakiről, akinek van bm a Chessmaster 10K-ról, és a Fritz 7-ről is!
Eredetiben meg megvan nekem a CM9k.
Gondolom Lékó Péterről beszélt, mert ő játszott mostanában világbajnoki döntőt. Most kicsit azért elszomorodtam, hogy nem tudod a nevét még úgy sem, hogy említette neked.Bezzeg a falábú focistákat mindenki ismeri, közben meg hol vannak azok a világbajnoki döntőtől?!
Szerk: Egyébként nyugodtan fogadhatsz vele, hogy nem veri meg egyiket sem. A CM10k-ban vannak meccsek, amiket egy nagymester játszott az előző progival CM9k).Egy győzelem mellett 1 döntetlen és 2 vereség lett a mérlege asszem. A CM10k gondolom még erősebb, a Fritz meg a legerősebb. Sőt, jön a Fritz 8 is.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
TexT-BoY #200 üzenetére
Szerezd meg neki a Fritz 7-et! (Az ára 7000 Ft asszem, és van már magyar nyelvű is.) Na, azt verje meg a tesitanárod! Elöljáróban annyit, hogy a CM9k-t 33 lépésben mattolta be. (Írtam korábban is.) Mondjuk Kaszparov döntetlent ér el vele a 4 játszmás meccsükön, és abból az egyik játszmát megnyerte a világelső, szóval nem lehetetlen megverni. Mondjuk a tesitanárodnak bőven elég a Chessmaster is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest