-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Nyilván sok forumtárshoz hasonlóan énis kedvet kaptam a ShoC újrázáshoz, kicsit ráhangolódva a szép lassan megjelenő STALKER 2 kapcsán
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mik azok a modok, amik az alap játék sztoriját nem befolyásolják (max hozzátesznek), illetve grafika/gameplay ügyileg stabilnak mondhatóak? Elsősorban olyanokra gondolok, amik pl a grafikát felturbózzák, illetve játékmechanikai újdonságokat tesznek bele a játékba (pl új fegyverek/fegyveranimációk, interaktív PDA, fegyver és páncélfejlesztés, mint a Clear Sky-ban).
Kicsit elvesztem a MODDB honlapján, de amit első körben találtam az az Autumn Aurora 2 illetve a Radiophobia 3, de annak még nem néztem utána hogy ez a kettő pl melnnyire kompatibilis egymással.Előre is köszönöm a segítséget
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok
Véleményetek szerint mi az az egy SoC mod, amit vétek lenne kihagyni?
A minap láttam egy rövid videót a játékról, ami eszembe juttatta mekkora benyomást tett rám első látásra a játék, viszont nem szeretném újra az alap játékot elkezdeni -
Cheesus
senior tag
Sziasztok!
Miután elolvastam az összes megjelent Stalker regényt, ismét kedvet kaptam a játékhoz, így a kérdésem az lenne, hogy melyik az a mod/modok, amik mindenképp kihagyhatatlanok? Nem az alapjátékot kibővítőre, hanem total conversion-ra gondolok, tehát új történet/fegyverek/helyszínek stb, és nem is kell magyarnak lennie, elboldogulok én az angollal is.
Mindhárom megjelent játékra irányul a kérdésem, nem feltétlen kell hogy épp a SHoC-hoz legyen épp.
Ami esetleg még számít, hogy mindegyik játék Stam-en van meg nekem. -
Cheesus
senior tag
Oblivion Lost 3.0 Augusztus 15-én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest