Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
Hát csak próbaképp volt fennt az OL mod, de nem fogott meg igazán. Nagyon drasztikusan megváltoztatja a játékmenetet. Sok dolog nekem már idétlen volt, viszont pár dolog tetszett benne, úgyhogy megnéztem hogy a készítők milyen modokat alkalmaztak benne. És ezeket próbáltam magamnak összevadászni
Szal a saját szám íze szerint ez most így néz ki:Játék frissen telepít, rögtön rá az 1.0005-ös javítás. Ezt követi a Float32 mod 2.0-ás változata. Majd jön a Stalker Skies 1.1
Ezután jöhet a PLR's Realistic Weapons mod 2.5, és végül rákerül a magyarítás legutolsó javított változataAmi egyébként érdekes volt még, az a Weather Overhaul mod. Bár az is leginkább a Stalker Skies-on alapul, minimális változtatásokkal. Viszont egyikben sincs sun flares, amit én nagyon szeretek
Az OL mod-ban viszont van, úgyhogy most az OL mod fájljai közül kiszedegetem az időjárásra és égre vonatkozó cuccokat. És azzal akarom majd kiváltani a Stalker Skies mod-ot. És akkor végre megnyugszom, mert lesznek sun flares effektjeim
Végülis ez volt ami nekem fontos volt. Legyen végre normális sérülésmodell a fegyverektől, meg az égbolt és a dinamikus időjárás normális legyen
Az alap verzióban nem sok fantázia szorult a készítőkbe, nagyon sok helyszínen ugyanaz a borús-szürkés bevilágítás működik
A Float32 shader mod meg kihagyhatatlan, nagyon sokat emel a játék grafikai összhatásánIlletve, találtam még egy különleges weather mod-ot is. Beta Style Weather mod talán, vagy valami ilyesmi
Na azt érdemes kipróbálnotok, iszonyatosan szép napfény bevilágítást csináltak benne. És azt mixelték a régi ég textúrákkal
Lehet nekiállok majd és ezt próbálom majd a Stalker Skies moddal összemixelni. Az lenne az abszolút best weather mod... -
mert_csokis
senior tag
Üdvözletem!
A legutolsó 2.1.1-es OL mod alatt működik a magyarítás? Mert most kedvem támadt felpakolni ezt a modot, de ha a magyarítás nem működik alatta, akkor inkább kihagyom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- LEGO klub
- VGA kibeszélő offtopik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield