- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Sajnos csak most tudtm ujra feljonni, es ez azt is jelenti, hogy a mod sem igazan haladt ez ido alatt
. Es megintcsak sajnos nem tudtam elerni a megadott linken a javitast, mert csak azt a vip regisztracios vackot dobja fel
. Tedd fel legyszi mashova is, vagy probald meg belinkelni az eredeti forrast
! Kocce!
-
remington2
senior tag
Én meg úgy tudom, hogy Fang visszafelé halt meg, a második csernobili kirándulás után, amikor rajtuk ütöttek valakik (Sido bérencei?). De úgyis nagyjából arrafelé járok (x10-be kell mennem most), megnézem majd
szerk: az exok között van olyan, amelynek sárga az éjjellátója? Valahol olvastam, hogy létezik ilyen, de még egyszer sem találkoztam vele, konfigfájlokban is csak good/bad van.
-
remington2
senior tag
X16-ban Ghost hullája van. Fang még a második csernobili kirándulás alatt halt meg, nem? Amikor Strelokot is otthagyták . . . valami ilyesmi rémlik.
szerk: de jó, hogy logikusan nevezték el az X laborokat, mert mindig keverem őket . . . X-18 van Dark Valleyben, X16 Yantarban, X10 Red forestben
-
ZIL
tag
Ket tippem van, bar nem biztos megoldasok...
Az elso hogy kuldizel a tudosoknak yantarban. Ok altalaban szoktak receptekkel is honoralni a jo munkat.
A masik pedig, hogy megprobalsz szerezni egy titan kolobokot. Azt hiszem az uj kovekkel egyutt automatikusan adja a receptjuket is. A jobb kovek szerzesenek legjobb modja a magas rangu mercek, es monolitok gyilkolasa. Neha dobnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Windows 11
- OLED TV topic
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest