- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #9652 üzenetére
Amikor elkezdtem, akkor írtam hogy fegyver nélkül mentem Wolf embereivel a Fürgéért. Ott az ATP-nél találtam azt a csoda puskát amit Te is találtál. Egy halott banditától szereztem egy pisztolyt és azzal már könnyebb volt likvidálni őket. Most már tényleg tele van a tököm az fegyver fájllal, még jó néhány fegyver leírás vissza van. Párhuzamosan vele az OL2010 arsenal fájlját is csinálom. Csak csendesen megsúgom, remélem
dodopek nem olvassa, megakarom lepni, a WiP arsenal fájl is készül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 250gb m.2 ssd/
- Insta360 Ace Pro 2 Dual Battery Bundle + szelfibot
- Macbook Air 13" M1 - 8/256GB - garancia (102)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest