- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Ez a blöki az a világítós szemű fajta volt, de csak egy volt valódi a többi a képzelet szüleménye... A lezuhant helikopter környékén találtam rá, bent a susnyásban...de a búgó izét már kikapcsoltam, úgyhogy remélem többet ilyet nem látok...
Találtam bent két zombit is vadiúj állapotú SPAS sör rétessel..ójeee, erre vágytam már rég..
Ezek az átlászó izék tényleg rémisztőek voltak elsőre (csak lestem, h hátemmegmi, mészinnen..), de nem lőttem rájuk, drága kincs még a 9x39-es lőszer, a visszaútra alig maradt 250db, úgyh fukar módon, egyessével osztom a VSS-ből -
engem sem sebeztek a dögök... még szerencse... de az elsőnél, mikor jött, jól beijedtem...
ha sebeztek volna akkor nem nagyon éltem volna túl azt a részt, elég sokan jöttek...
érdekesség még hogy első játszáskor nem találkoztam olyan kis patkányokkal, de másodszorra már igen... és mit csináltak? na mi mást...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- SzoftverPremium.hu
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest