- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fel
addikt
Ez a blöki az a világítós szemű fajta volt, de csak egy volt valódi a többi a képzelet szüleménye... A lezuhant helikopter környékén találtam rá, bent a susnyásban...de a búgó izét már kikapcsoltam, úgyhogy remélem többet ilyet nem látok...
Találtam bent két zombit is vadiúj állapotú SPAS sör rétessel..ójeee, erre vágytam már rég..
Ezek az átlászó izék tényleg rémisztőek voltak elsőre (csak lestem, h hátemmegmi, mészinnen..), de nem lőttem rájuk, drága kincs még a 9x39-es lőszer, a visszaútra alig maradt 250db, úgyh fukar módon, egyessével osztom a VSS-ből
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Mobilinternet
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest