- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
válasz
AthlonXP #4948 üzenetére
"ezt honnan tudod? "
Mert a legtöbb gameban így van. Pl.:HL, HL2-ben is alkalmazták elég sokat, mert ha noclip-be mész akkor láthatsz szobákat a pályán kívül is.
Ja igen és töltés miatt is ahogy a többiek is mondták. Ha lenne a stelker-hoz noclip cheat vagy trainer akkor megnézném hogy hol is van az a szoba igazából. -
remington2
senior tag
válasz
AthlonXP #4948 üzenetére
Ugyan a kérdés nem nekem lett intézve, de:
[link]Itt van egy kis cikk a san andreas "rejtett" épületbelsőiről. Szerintem ő is valami hasonlóra gondolt, nekem legalábbis ez ugrott be.
Hogy érthető legyen: amikor SAban belépsz egy épületbe (lakás), akkor nem abba a házba kerülsz "fizikailag" amelynek ajtaja előtt álltál, hanem a progi "elteleportál" a terep egy olyan részére, amely része a játékvilágnak, de amúgy nem érhetnéd el (pl. végtelen magasan van, vagy a "vízvonal" alatt. Amikor kisétálsz onnan, a progi ezt érzékeli, és "visszaröpít" oda. Valahol olvastam róla, hogy a készítők miért ezt a megoldást alkalmazzák, de sajna már nem tudom
Itt egy kép a rejtett belsőségekről: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest