Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Köszi a tippet! Annyi suit volt aztán, hogy bőven lehetett választani. Itt most kivételesen exo-ban megyek a cipelés és a golyóállóság miatt. Mekkora hangulata van a reaktornak! Komolyan mondom az ilyen játékok miatt érdemes még PC-n játszani!
Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott.
Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan
Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott.
Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan
Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
shield