- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985 #4051 üzenetére
***Priboi***
Nade akkor most azt akarod ezzel mondani, hogy gyk. nincs rajtam semmilyen védőruha? Mert én még nem vettem fel új ruhát. van a hátizsákban ruha, de nem hasztáltam még. Ha jól emlékszem, akkor egy piros és egy kék csík van a gaméban, nem? A piros az életerő, a kék meg a ruha, nem? Me, ha használom a kötszeret, akkor a piros csík hosszabb lesz a kék nem. Az most nekem fele olyan hosszú, mint a game elején volt, szal olyan 50%-os. De, ha az nem a ruhát mutatja, akkor nemtom, mit. Viszont, ha szerinted, nincs a katonán semmilyen védőruha a játék elején ( akkor a kép az invertoryban kamu? ), akkor én egy szál mackóban jutottam el Pripjatyig, vérszopókon, ellenséges stalkereken, zombikon és egyéb kedves lényeken keresztül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest