Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz AthlonXP #3867 üzenetére

nekem az artifactos is, ugyanis van már két moonlightom, 5 soulom, 2 mamas beadsem, 2 crystal, meg még pár egyéb elég hatákony artifalctom, de mivel egyszerre csak ötöt lehet feltenni, mindig zavarban vagyok, melyiket is kéne?

közben továbbjátszottam, szóval ha kell a mentés, akkor már a meet the guidot is megcsináltam, meg vagy további 10 mellékküldetést, abból 3-mat a dutynak, 4-et a kocsmárosnak, a többi 3 meg automata küldetés volt.

Amúgy egyedül én élvezem hogy, hogy mindig minden pályát oda vissza be kell járni? :DDD
    Pl reflexből jönnék "haza" a wild territoryból, a lefalazó épületnél ugye mindig van 4 merc, már rá is készültem, hogy leszedem őket, erre a pda csak egyet jelez... könnyüszerrel leszedem, oké... a többinek ott a hullája, pda semmit nem jelez... bemegyek a folyosóra, erre 3 (ismétlem HÁROM) snork egyszerre hördül fel és ugrik rám azon a kis szar folyosón :DDD
    Hirtelen nem tudtam, hogy befossak, vagy inkább összehugyozzam magam???
    De végül is leszedtem őket...

ja meg rászoktam az improvizálásra, magyarul: minden fegyveremet elteszem a már említett arénánál levő zöld ládába kivéve az egyik Vintart, meg a töltényeit, és elindulok. Az első embertől elszedem a fegyvert, és amíg kitart, azzal megyek tovább... így mátrixozni is szoktam, ha kifogy a lőszer, akkor nem tárazok, hanem eldobom, és elő a másik... igaz ez az inventory rendszer miatt talán lassabb :DDD

De multkor pl a roncstelepen egy duplacsövűvel és kb 30 golyóval vágtam át magam. Elég volt...
    És így nem unatkozok az utakon sem, ajánlom mindenki figyelmébe :)

Új hozzászólás Aktív témák