Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
nekem az artifactos is, ugyanis van már két moonlightom, 5 soulom, 2 mamas beadsem, 2 crystal, meg még pár egyéb elég hatákony artifalctom, de mivel egyszerre csak ötöt lehet feltenni, mindig zavarban vagyok, melyiket is kéne?
közben továbbjátszottam, szóval ha kell a mentés, akkor már a meet the guidot is megcsináltam, meg vagy további 10 mellékküldetést, abból 3-mat a dutynak, 4-et a kocsmárosnak, a többi 3 meg automata küldetés volt.
Amúgy egyedül én élvezem hogy, hogy mindig minden pályát oda vissza be kell járni?

Pl reflexből jönnék "haza" a wild territoryból, a lefalazó épületnél ugye mindig van 4 merc, már rá is készültem, hogy leszedem őket, erre a pda csak egyet jelez... könnyüszerrel leszedem, oké... a többinek ott a hullája, pda semmit nem jelez... bemegyek a folyosóra, erre 3 (ismétlem HÁROM) snork egyszerre hördül fel és ugrik rám azon a kis szar folyosón
Hirtelen nem tudtam, hogy befossak, vagy inkább összehugyozzam magam???
De végül is leszedtem őket...ja meg rászoktam az improvizálásra, magyarul: minden fegyveremet elteszem a már említett arénánál levő zöld ládába kivéve az egyik Vintart, meg a töltényeit, és elindulok. Az első embertől elszedem a fegyvert, és amíg kitart, azzal megyek tovább... így mátrixozni is szoktam, ha kifogy a lőszer, akkor nem tárazok, hanem eldobom, és elő a másik... igaz ez az inventory rendszer miatt talán lassabb

De multkor pl a roncstelepen egy duplacsövűvel és kb 30 golyóval vágtam át magam. Elég volt...
És így nem unatkozok az utakon sem, ajánlom mindenki figyelmébe
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield