Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985
üzenetére
és ebből kimaradt a politergeist (ami szintén egy kisérlet eredménye, az X18-as kísérletek során jön létre, legalábbis ahogy én összeraktam, mert ott vannak lábatlan apró klónok szanaszét, és a lelőtt politergeiss hasonlóan néz ki csak nagyban.
Rhodent is csak peccsel van benne asszem, én eddig csak egy kitömött példánnyal találkoztam... zombikat láttam vidiben (halhatatlanok voltak, és eléggé csúnyák)
a farkas meg sztem a csernobil dog akar lenni, vagy a psy dog (ami stimmel) prypiati kutyáról még nem hallottam...chimérát meg én a freedomosoknál láttam (kétfejű cucc) nem a dutysoknál, igaz a dutysokhoz be sem mentem, és igyekeztem kimaradni a klánháborúkból.
röviden ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield