Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz proci985 #3237 üzenetére

red forest? Hát az pedig az egyik legnagyobb ha megnézed a területét, igaz nem nagyon lehet mászkálni rajta, csak ha elhagyod a pályát, de azért van ott pár dolog, pl az az út is elég hoszzú, és ott van a tetjén az agyszüpürcsölő is. Nem swappol valójában csak olyan mintha swappolna, néha megakad, akárhány giga rammal a segge alatt is. ez az a tipikus megakadás, amikor egy két mpre 0 fps. Ezt szerintem mindenképpen ki kéne belőle küszöbölni, ha esetleg lesz majd 2. rész. Ez meg tuti a motor miatt van, valamit olvasni akar mindig a lemezről, és azért áll le, mert nem találja amit keres. Én mondjuk simán el tudnám képzelni egy crytek motorral:) Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket :DDD , de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ). Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni... :( )

Új hozzászólás Aktív témák