Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

VinoRosso veterán válasz  proci985

üzenetére proci985

üzenetérered forest? Hát az pedig az egyik legnagyobb ha megnézed a területét, igaz nem nagyon lehet mászkálni rajta, csak ha elhagyod a pályát, de azért van ott pár dolog, pl az az út is elég hoszzú, és ott van a tetjén az agyszüpürcsölő is. Nem swappol valójában csak olyan mintha swappolna, néha megakad, akárhány giga rammal a segge alatt is. ez az a tipikus megakadás, amikor egy két mpre 0 fps. Ezt szerintem mindenképpen ki kéne belőle küszöbölni, ha esetleg lesz majd 2. rész. Ez meg tuti a motor miatt van, valamit olvasni akar mindig a lemezről, és azért áll le, mert nem találja amit keres. Én mondjuk simán el tudnám képzelni egy crytek motorral  Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket , de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ).  Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni... , de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ).  Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni... ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Automobilista 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket
 Abban is elég sok csipkézett felület( levelek, csobogó víz, stb...) van, rohadtul szép grafikát varázsol a képre, a fizika verhetetlen, és sokkal jobban reagál a terhelésre mint a Stalker. X800 GTO val is gyors persze, addig amig be nem kapcsolod a teljesen dinamikus fényeket  , de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ).  Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni...
 , de addig minden játék gyors, amig nem kell számolni a kártyának semmit. Feltettem az élsimítást 2x-re driverből, mert ugye játék simán nem engedi (minden más maxon), a Stalker úgy még játszható volt( 30-40 fps GX2-vel!! ), 4x-en már ha nem zárt térbe voltam, hanem fás, erdős területen játszhatatlan( 10 fps ).  Van egy két dolog, amiben jók a kelet-európai kollégák is, de a kódoptimalizálás, precizitás nem az erősségük( amugy meg igen hatékony kódot tudnak arrafele írni, csak az többnyire nem játék...). OL-t még nem lestem, priboit akarom végigvinni majd ha lesz időm( kb május vége júni...  )
 ) shield
 shield