Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje

- 

Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Laris2
senior tag
válasz

Timstrike

üzenetére
						Esetleg minimális beállításokkal. Úgy akadtam rá a 2014-es verzióra, hogy egy fájl miatt, újra akartam letölteni a 23-as verziót. rákattintáskor kiírta, hogy ez elavult, az újabb 24-es verziót töltsem le. Ezért váltottam. De azt a letöltést nem találom. Ezekhez nemkell semmi kiegészítő, bár készül hozzá egy hőkamerás kiegészítő. Az nagyon hasznos lesz a sötétben, ill a fák mögött bujkálókkal szemben. Szólj ha aktuális lesz, küldöm a tesztelésre váró fordítást

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
 - Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
 - ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield