Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Laris2
üzenetére
Az NLC7 pont kéznél volt, gyorsan felraktam. Sajnos nem jött össze. Olyan valakivel kellene beszélni, aki foglalkozik az ilyen újabb modokkal. Ha jól gondolom, a Lost Alfánál is már máshogy volt megoldva az ékezetes karakterek használata. Ha összejön, akkor is nézd át a fájlokat, mert láttam olyanokat, ami nem jól van kódolva pl. script-ben láttam.
Talán Balathruin tudna segíteni, de mostanában nem jár erre.
Neked bejön a hardcore? Ha jól értem, akkor ez hardcore mod.
Nem tudom mekkora az NLC7 gépigénye, amikor elindítottam, rohadtul pörgette a videókártya ventiket.
A Metro két részét én is végig vittem, de az Exodus szopat, elkezdtem, egyszer kilépett és nem hajlandó újra indulni. Lehet hogy a videókártyám kevés neki, pedig nem is az Enhanced verziót használom.
Most újra kezdtem a Chernobylite-t, még mindig foglalkoznak vele.Jön a tél, ideje a Stalkerezésnek.
Még ott várakozik befejezésre az Arany Gömb(Golyó) fordításom is, több másikkal. Annak idején beszéltünk a karakterek neveiről, az angol fordításban teljes káosz, az oroszban is van keverés, de ha minden igaz, akkor elég jól kibogoztam.
Sajnos nincs ambícióm, így nem haladt.
Látom, Te nem lankadsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Temu
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield