- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #15996 üzenetére
Emlekszem ra, a gépudvarban megcsináltam a Csigások relikvia-küldetését is, jartam az északi farmon is, az alagutat is megnéztem, de semmilyen Éhezős ürgével nem találkoztam a környéken... Ezért nincs meg a kék fa...
Ha most nem lesz ott a pasas, feladom, nem kezdem visszatölteni, legyen akkor a rossz vég. A rejtekhelyeket sem fosztottam ki, csak a pszí sisakot vettem el, amikor a Gromychek után mentem le a jantari laborba, de azt is csak szért, mert pszí sugarzás ellen szar volt védekezni eszköz nélkül (ugye kedves készítők)? Amúgy erre is csak egy fél mondatos utalás volt Szaharovnál, de ki is hagyható lett volna ez a rész, mert tök lényegtelen volt, ellentétben az Éhezőssel...
Ez egyszerűen már iszonyúan idegesítő. Sensut, borítékolom én is a rossz befejezésemet, mert ez a küldi kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest