- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
Laris2 #15996 üzenetére
Emlekszem ra, a gépudvarban megcsináltam a Csigások relikvia-küldetését is, jartam az északi farmon is, az alagutat is megnéztem, de semmilyen Éhezős ürgével nem találkoztam a környéken... Ezért nincs meg a kék fa...
Ha most nem lesz ott a pasas, feladom, nem kezdem visszatölteni, legyen akkor a rossz vég. A rejtekhelyeket sem fosztottam ki, csak a pszí sisakot vettem el, amikor a Gromychek után mentem le a jantari laborba, de azt is csak szért, mert pszí sugarzás ellen szar volt védekezni eszköz nélkül (ugye kedves készítők)? Amúgy erre is csak egy fél mondatos utalás volt Szaharovnál, de ki is hagyható lett volna ez a rész, mert tök lényegtelen volt, ellentétben az Éhezőssel...
Ez egyszerűen már iszonyúan idegesítő. Sensut, borítékolom én is a rossz befejezésemet, mert ez a küldi kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/240GB SSD/ZALMAN Z11 - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest