Hirdetés
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
A patch miatt volt a kavarodás, vagyis a miatt, hogy későn tettem fel a 6-os patchet és nem kezdtem új játékot
Furcsa, hogy e miatt a mulasztás miatt egy teljesen új felállítást kaptam, és ha Besnél ne haljon be a játék, észre se veszem, hogy nem is a rendes OGSE-el játszom
Az a Sötét Völgyes Bes nekem nagyon ismerős. Valamelyik modban már találkoztam ezzel a felállással, és ha jól emlékszem, ugyanez a párbeszéd probléma volt ott is.Figyelted milyen furcsa hangjuk van a Husiknak. Mintha emberi hangon szólalnának meg. És megfigyeltem még valami érdekeset - amikor vérzem és hagyom azt a látványos nyomot magam után, arra a kutyák nagyon érzékenyek. Már messziről odavonzza őket és egész falkák követnek a nyomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Furcsa, hogy e miatt a mulasztás miatt egy teljesen új felállítást kaptam, és ha Besnél ne haljon be a játék, észre se veszem, hogy nem is a rendes OGSE-el játszom
Az a Sötét Völgyes Bes nekem nagyon ismerős. Valamelyik modban már találkoztam ezzel a felállással, és ha jól emlékszem, ugyanez a párbeszéd probléma volt ott is.
shield