Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz Alienhun79 #12645 üzenetére

    Próbáltam úgy is.
    Amúgy az a Bullet vs bandita jelenet a Sötét Völgy átjárónál nekem sose tiszta, nem csak ebben a modban. Ott ugye lehet választani, hogy mi is legyen lényegében Sötét Völgyben. A banditáknak nyalsz-e vagy segítesz Bulletnek kiszabadítani a Dutys haverét, de ezzel a banditákat - személy szerint Borov bandita vezért - magadra haragítod. Eddig egyedül a StalkerSoupban találtam ezt a választási lehetőséget a legtisztábbnak. Ott, ha megmented a banditát, ő elszalad, jelenti Borovnak és béke van. A Dutys Bullet ugyanúgy rohan a társa segítségére és kapod a feladatot, hogy kövesd, de ha nem teszed sincs semmi, csak lesz egy failed feladatod, mert ott Bulletéket előbb-utóbb kinyírják a banditák. Viszont ekkor Sötét Völgy területén jóban leszel a banditákkal, és még sokat üzletelhetsz velük, illetve több megbízást is kapsz Borov-tól. Mellesleg a Duty se orrol meg rád, mivel te nem bántottad Bulletet semmivel.
    Itt viszont ha megmentem a banditát, az kijelenti, hogy nyírjam ki Bulletet. Ezt is kipróbáltam, de a Duty nagyon begurult Szeméttelepen és a barátságnak annyi lett. Viszont e nélkül a banditákkal nem lehet békét kötni, úgyhogy marad az ellenségeskedés velük, amitől aztán ugye ki kell nyírni mind egy szálig őket, hogy lemehess majd a laborba stb.
    Próbáltam azt is, hogy megmentem a banditát és hagyom, hogy Bulletet kinyírják majd ők valahol menet közben. Csakhogy Bullet úgy elbujdosott a pálya szélén, hogy nem lehetett rátalálni. A társa, akit megment, halhatatlan lesz. Ott áll az út közepén és még a banditák se foglalkoznak vele. Ez nem így van más modokban, és az alapjátékban sem. Tehát látszik, hogy ezzel a feladattal itt nem ez a variáns volt a készítők szándéka, hanem az, hogy a banditáknak pusztulni kell.
    Ami pedig Best illeti, próbáltam a Duty előtt is, utána is, de miután felvázolja a szitut, én csak annyit tudok válaszolni, hogy MÁR kinyírtam őket (I've killed them all), holott ez nem igaz, mert direkt nem mentem arrafelé a Szeméttelepen.
    Még adok egy esélyt Besnek azzal, hogy teljesen új játékot kezdek, mert lehet, hogy későn tettem fel a patchet. Ahogy olvasom az oldalon, a 2.01-es verzió után nem kell új játékot kezdeni a patch miatt, viszont nekem a tök alap volt fenn, ami szerintem 2.0. Ez még bekavarhatott és ettől mehet összevissza minden nálam. Ha nem jön össze, akkor kihagyom Bes feladatát. Elvégre csak valami jutalomért van az egész.
    Az angol fordítás bűnös, mert az eredeti SOC párbeszédeket benne hagyták, de a feladatok sokszor nem is arról szólnak (pld. Szürke a hangárnál). Kíváncsi lennék az eredeti orosz szövegkönyvre, mert tuti, hogy szokás szerint az angolok valamit elfuseráltak a fordításban.

Új hozzászólás Aktív témák