Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Igen, de nem csak a zsoldosok. Az erőmű hátsó részében az egyik épületről snorkok másztak le, meg fel is a falon. Szépen, négykézláb, ahogy kell. Vannak appróbb logikátlanságok ebben a modban is, de még így is nagyon jó.
Ezeket az oktató feladatokat, ahol a "szellem zsoldosok" várnak a teleport túloldalán, marhára utáltam. Az egyetlen megoldás mindhárom alkalommal az volt, hogy amint megjelentem a célban, azonnal ugrás valamerre, és bujkálás. Mondjuk harmadik nekifutásra itt előbb kiirtottam az utcán táborozó zsoldosokat és csak utána mentem oda a "kiképzőhöz", hogy folytathatjuk. Nem jöttek vissza, így elég volt a két szellem zsoldossal megverekedni- -
borovi
aktív tag
válasz
rétisün
üzenetére
Meséltem már azt a sztorit, amikor a Szkadovszkon, miközben Kardánnal beszélgettem, az Alfa csapat lazán megszórt gránáttal a hajó lemezfalain keresztül?

Ilyen kúszó-repülő figurákkal lehet néha találkozni. Legutóbb az OL 3-ban volt, hogyKordonban, a nagyobbik pincében ért a kitörés. Majdnem minden sztalker rendesen, a lépcsőn jött le a menedékbe, kivéve egyet, aki, mint egy fúrófej, a talajon meg a pinceboltozaton át, egyenesen a fejünk fölül került a pincébe.Egyébként tök jó a hsz-em száma. Visszafele is annyi, mint előre....

Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield