- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield
üzenetére
Lehet, hogy feladom. Még mindig találok lengyel, sőt orosz szövegeketis ebben az AA2+ST2 modban.
Ráadásul a fegyverek balanszát rendesen szétcseszték.
Az alapjáték fegyvereinek ereje 0,2-1 közötti érték, amiből 1 talán csak a gauss és az SVD, az összes többi sokkal kisebb. Pl egy AK 0.5, 0.6 között. Ez egy szorzószám, ami az adott kretúra sebzési táblázatában lévő aktuális találati értéket szorozza a lövedék szorzójával (ezek is 1 alattiak általában) és az esetleges páncélzat védelmével és a kijött eredménnyel számítja ki, hogy mennyit kell levonni a "health" értékből.A ST2 alapkoncepciója, hogy minden fegyver erejét felszorozta 10-zel (2,5-10 közötti értékeket látok, de pl a gravigun 100-as), így minden lövés nagyon erős, a játékos és az npc-k is hamar kidőlnek tűzharcban. Azaz a fegyveresek nagyon veszélyesek egymásra és ránk. Cserébe mindenhol sokszor annyi és folyamatosan respawnol a mutánshad, mint általában szokott.
Ennél a komulációnál aki összerakta hatalmasat hibázott. Eleve kihagyott pár fegyvert az alapnodból, de azok annyira nemhiányoznak. Ami gond, hogy az alap ShoC-ban lis létező fegyerek ltx-eit lecserélte az alpértékeket hordozókra, míg az újakat meghagyta a tízszeres értékűn. Meg még valamit variált a mutánsokkal is (pl a kimérák életerejét jóval lejjebb vette, ellenben az immunitásukat sokszorosára emelte. Alaposan sikerült elcseszni az egészet.
Ha alapfegyverrel próbálok pl egy sima blind dogot lepuffantani, kell bele egy tárnyi 9x18-as, vagy 4-5 .45-ös, akkor is, ha fejlövést kapott. ha valamelyik "new gun"-nal lövöm ugyanazt, akkor elég ha valahol eltalálom egyszer, már fekszik. Ez így marhaság.Nem biztos, hogy az AA2-vel hozzáadott plusszok annyit javítanak a modon. Sőt az artifakct detektor egyáltalán nem illeszkedik bele és a megtalálható ingyen javítócsomagok sem. Így semmi értelme a 10 kg tömegű, jellyfish artival működő, jutalomképp kapott javítókészletnek. Mondjuk szerintem amúgy se, de az már mindegy. Szerintem jobban megérné az op.erik-től letölthetővel játszani, az egyensúly ott rendben van, egy olyan hiba van, aminek a javítására még nem jöttem rá, Tank grozája. Ha azt sikerül valakinek kijavítani, akkor pillanatnyilag az tűnik a legjobb verziónak (nem kizárt, hogy a yantari "snorkláb" feladat hiba abban is benne, van most nem tudom ellenőrizni, mert töröltem, de majd letöltöm megint és megnézem, úgy rémlik, hogy az is ctd-zett ott, csak nem foglalkoztam vele). Szebb, mint az alap ST2, van benne némi nehezítés is, a HUD átalakítása miatt, de nem rontották el annyira, mint ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest