Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Nagyon jó lett a javításod, lekaptam az ellent és nem lépett ki a játék. Még 1x nagyon köszönöm.

Fel is teszem az oldalamra "folt"-ként.A kitörést átvészeltem nagy nehezen és szerencsével. Sok kötszert és elsősegély csomagot használtam el, de sikerült. Elég nehéz lett volna megtalálnom ekkora területen azt a helyet amit a képen mutattál. Lényeg hogy túl jutottam rajta. Most már nyugodtan kipucolhatom a területet.
Szeretek tiszta munkát végezni, egy sem maradhat.
Kíváncsi vagyok, hogy a társamat életben találom-e a lejáratnál. -
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Hááát..erre mit is tudok mondani...
NAGYON KÖSZÖNÖM!

A kitörést átvészelem, akkor már oké lesz.
Azért azt nagyon bosszantónak tarom, hogy egy kisebb épületbe sem lehet bejutni.
dodopek le is tudtad tölteni az orosz hangot? Én onnét nagyon kevés dolgot tudtam letölteni.
Dhampir a rutor.org oldalon ott van már az átdolgozott alap játék, orosz hanggal és sokkal jobb grafikával. Erről nem rég volt szó, az lehet hogy a CoP topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kuponkunyeráló
- Interactive Brokers társalgó
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile (ARPG)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

NAGYON KÖSZÖNÖM!
shield