- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mobil flották
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
nem_tom #9355 üzenetére
Ez jóóó!
Az OL2010 fordításáról annyi, hogy azt megcsináltam. Működik az ékezetes karakter megjelenítés is, szerintem nem teljes, mert csak 25 fájl van benne az OL2010-1.02-ben 80db. Most néztem meg, OL2010-1.02-ben már csak 2 nagy terjedelmű fájl van vissza belőle. Ha kedved van addig mással játszani akkor a CoP topikban kicsit olvasol, akkor ott láthatod, hogy többen a CoP SGM BRAZ 1.61 modot toljuk. A fordítása lassan közelít a 100%-hoz. Ezt kell még befejezni. Amúgy a LEGENDARY-t is elkezdtem összerakni, de mikor lesz belőle valami azt nem tudom.
Szerintem a Braz mod elég jó, több fegyver is van és más cucc is ami a többiben nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BestBuy ruhás topik
- Automata kávégépek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Iqos cigaretta
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest