Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emre

    veterán

    válasz TommyX_ #6957 üzenetére

    Azzal még ráérsz, esetleg próbáld meg a fő küldit nyomatni, és csak egy frakció (lehetőleg a semleges stalker) küldetéseit elfogadni. Mert ha a szolgálattal leszel jóban akkor a freedom néz rád rossz szemmel, de ha a freedom nak jelented a szolgálatosokat a raktáraknál és le is ölöd őket akkor természetesen a duty-val leszel fasírtban. De a dutyi mindenkire agresszív, még a stalkereket is gyilkolja. Persze mindegyik frakciótól lehet felvenni olyan küldiket amik hasznosak a renomé szempontjából. Ezek általában banditák, mutánsok írtása, vagy különböző dolgok megtalálása. Szóval ha mostantól elsősorban ilyeneket vállalsz el lehet pozitívra válhat a megítélésed.

    Ha mod nélkül tolod,akkor érdemes eljutni Pripyat-ig, majd utána lehet frakciózni, de ha van fenn free play mod, (vagy egyéb más mod pl. OL. Inferno ezekbe be van építve a visszajutás) amivel vissza tudsz jönni az erőműtől akkor ráérsz utána a mellék küldetésekkel foglalkozni.

    mod:
    Szerintem várj egy kicsit, jönni fognak. Általában a felszólítás előbb jön, hogy időben oda lehessen érni. Esetleg nézz körül távcsővel merre van mozgás. De a dögök a vörös erdő felőli átjáró környékéről fognak érkezni. Illetve lehet számítani arra, hogy ha a perzselő kikapcsolása után visszaérsz a raktárakhoz egy csomó mutáns lesz a kapun túl. Szóval legyél rendesen begombolkozva. :DDD
    Mod van fenn, vagy az eredetivel tolod?

    [ Szerkesztve ]

    A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Új hozzászólás Aktív témák