-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
LOL!
Okos gyerek faliújság üzenete a MyVIP-es Stalker klubban
Gyerek:
"figyusztok nekem meg van az a mentés amikor megtaláljuk strelokot és kinyirjuk és így kapjuk meg a jó végét mert ez az igazi feladatun"Egy másik hozzászóló::
"omg... hogy nyírod ki strelokot?? ha játék során nem derülne ki egyértelműen számodra, te magad vagy strelok"
Gyerek:
"de nem mi vagyunk strelok mi vagyunk megjelölt strelok meg valahol a zóna északi oldalára valahogy átjutott valami titkos átjárón és ezt nekünk meg kell keresni"3 másik kommentelő: " -.- "
Én:
"Úgy néz ki, elég kevesen játszották végig normálisan a játékot, amikor a titkos Monolith laborban a hologramm fickó mindent elmond... és az is kiderül, hogy TE (azaz Marked One) vagy Strelok. De ez már Strelok búvóhelyén kiderül amikor találkozol a dokival és elárulja a Pripjaty-i rejtekhely koordinátáit."Gyerek:
"a doki meg a hologram csávó kamuzik hogy mi vagyunk a lövész azé kamuznak me megakarják védeni lövészt
azé hogy ne nyírjuk ki . de én ezt nem hittem el .
valahol a prypiat belsejébe járkáltam és találtam egy ajtót.(nagyon nezéz megtalálni)és ott megtudod hol van lövész és el kell menni oda és ott lesz persze védik mind1 ha a fegyvereseket elintézitek
megtaláljuk persze védi magát de elöbb utóbb kinyirjuk (sok az élete ugy hogy sok ideig kell löni
és megdöglik"És a gyerek csak nem fogja föl, hogy mi vagyunk Strelok
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Borderlands 4
- BMW topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G8 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest