Új hozzászólás Aktív témák

• Mosquitoo

senior tag

LOL! :DDD Okos gyerek faliújság üzenete a MyVIP-es Stalker klubban :DDD :DDD

Gyerek:
    "figyusztok nekem meg van az a mentés amikor megtaláljuk strelokot és kinyirjuk és így kapjuk meg a jó végét mert ez az igazi feladatun"

Egy másik hozzászóló::
    "omg... hogy nyírod ki strelokot?? ha játék során nem derülne ki egyértelműen számodra, te magad vagy strelok :DD"

Gyerek:
    "de nem mi vagyunk strelok mi vagyunk megjelölt strelok meg valahol a zóna északi oldalára valahogy átjutott valami titkos átjárón és ezt nekünk meg kell keresni"

3 másik kommentelő: " -.- "

Én:
    "Úgy néz ki, elég kevesen játszották végig normálisan a játékot, amikor a titkos Monolith laborban a hologramm fickó mindent elmond... és az is kiderül, hogy TE (azaz Marked One) vagy Strelok. De ez már Strelok búvóhelyén kiderül amikor találkozol a dokival és elárulja a Pripjaty-i rejtekhely koordinátáit."

Gyerek:
    "a doki meg a hologram csávó kamuzik hogy mi vagyunk a lövész azé kamuznak me megakarják védeni lövészt
    azé hogy ne nyírjuk ki . de én ezt nem hittem el .
    valahol a prypiat belsejébe járkáltam és találtam egy ajtót.(nagyon nezéz megtalálni)és ott megtudod hol van lövész és el kell menni oda és ott lesz persze védik mind1 ha a fegyvereseket elintézitek
    megtaláljuk persze védi magát de elöbb utóbb kinyirjuk (sok az élete ugy hogy sok ideig kell löni
    és megdöglik
    "

És a gyerek csak nem fogja föl, hogy mi vagyunk Strelok :((( :DDD

Új hozzászólás Aktív témák