- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Bencom ™ #4393 üzenetére
Nem tudtam, hogy le lehet őket irtani!
Sokkal inkább azzal az ajtóval voltam elfoglalva, amit belülről valami roskadásig ütögette (amit egy kóddal kell kinyitni... egy ideig nem tudtam, hogy mi lesz, bekészültem, hogy vazz ez nagy durranás lesz, de amikor kinyitottam az ajtót, nem volt ott semmi... kb. 50 méterrel arrébb fogadott a pseudogiant...
)
Gondolom itt sokatoknak eredetiben van meg a játék, úh. sorry, hogy ilyet kérdezek, de virágboltival működnek a patchek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest