-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Hello!
Feltettem az Oblivion lost modot a hozzá kapott mod managerrel.
Mikor telepítem, elkezdi kérdezgetni, melyik verziót tegye fel. Az OL alapban 1.3
Meg adnak hozzá 1.0004et és 1.0005öt.
Én az 1.0004et kiállítottam, de a másik 2 (beleértve az alapverziót) megmaradt.
Aztán az install végén meg azt mondja,h mindkettő fent van. De nem csak az egyiknek kéne?
Most akkor melyiket használja?Egyébként kipróbáltam és teccik nagyon. Bár az kicsit zavar,h pillanat alatt kinyírhatnak benne. Nagy Quake-es lövöldözésekbe bele se lehet menni, mert rögtön annyi. A patch nélküli alapverzióban azért lehetett rambózni.
A vérzés is idegesítő. Igazából szinte nonstop vérzek. Meg az is fura,h a kaja nem gyógyít. Csak a medkitet lehet erre használni? Alvás mire jó?A járműveket értékelem, azok sokat könnyítettek a játékmeneten.
Mikor elkezdem a játékot és megcsináltam a car park kipucolását, elmentem a közeli katonai outpostra. Fától fáig rohanva legyilkoltam mindenkit és megszereztem a páncélozott harckocsit. Onnantól carmageddonElőre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest