Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

nekem az 1.03asnál is működött, ott vettem észre először, aztán írtam ide hogy milyen jó, meg hogy ez bug lehet e, vagy direkt ilyen. Mások kipróbálták( asszem killer ) és náluk 1.4-gyel nem ment, és abba maradtunk hogy bug. De most nálam 1.4 van fenn, és ezzel működik. A lényeg, hogy van egy elem nevű artifact( batterey ), ez az elektromos csapás ellen ad +30%ot, ebből ha fennt van az öveden min. 4 darab, és megvaszatod magad az elektomos anomálisban egy két percre, akkor feltölti a ruhádat( megnöveli maxra az a lecsökkent védelmet, pl golyóálló mellényt ), meg az életerőd. 4 artifactnál elég sokáig kell állni benne, bár az életerő feltöltéséhez elég egy két csapás is, de ha le vagy gatyásodva, akkor ruhát elég sokáig tölti. kb 2 csapás hogy +1%-ot. 5 elemmel már gyorsabb igaz nem sokkal. Bár elég ritka ez az artifact, én most már beszereztem 7et vagy 8at. Lehet találni egyet az agropromnál abban a kis tóban, amiben az a nyüsszőgő katona van akit egy mellékküldetésben ki kell fingatni, egyet lehet a szemétlerakóban, a sötét völgy felöli átjárónál, ahogy mész a sötét völgy fele jobb oldalt van egy beurgó rész a dobok tövében, ott van, aztén egyet lehet találni a vörös erdőben, azon a részen ahol van egy controller csávó pár szellem pseuodo dog, snork, meg zombi társaságában, hátulról érdemes bemenni, a pripyatba vezető út felől, van egy rés a kerítésen a bunker alatt, ott be lehet menni, csak vigyázni kell mert ott van egy vérszopó is, aztán menni kell a kőfal mellett egy jó darabon, amig el nem ér az ember egy anomáliákkal teli részre, ott van valahol egy aranyhal társaságában, aztán még egyet ad egy csávó a bárban is, akinek vissza kell hozni a családi fegyóját, na ez ad egy küldetést, hogy a hadiraktáraknál ki kell nyírni egy csapat vérszopót, és mág meg is van a 4. Ezen túlmenően ha az ember sok hullát átkutat, akkor úgy a közepe táján bead egy stasht a yantarban, a tudósok mobil laboratóriumánál, ahol ilyen csövek vannak a kerítés mellett. Ez meg már öt, és ezzel könnyen meg lehet foltozni a ruhát, mert elektromos anomália szinte mindenhol van. Amugy lehet hogy vissza kell vonnomm a tegnap tett elhamarkodott kijelentéseimet a 4es patch stabilitásával kapcsolatban. Olyan dolgokat csinált a stalker, amiket eddig soha. Igaz tovább tudtam jutni azon a részen vele, ahol mindig kifagyott 1.3-mal, de most meg egyre többször fagy ki máshol, főleg akkor mikor egy pályáról a másikra megyek, és nem az asztalra dob ki, hanem kékhalállal, sőt úgy dobott ki, hogy be se tudtam utána bootolni winfosba, winbe bootolás közben megint kékhalál jött( alapbértelmezett beállításokkal szoktam játszani, nincs húzva a gép játékra ), már azt hittem meghalt a lap, vagy a ram, mert feszemelésre se reagált semmi, aztán betöltöttem BIOSból egy elmentett profilt, ezzel tuti stabilan 3,2(8x400) megy a gép, bejutottam winbe, teszteltem blenddel meg fft-vel negyed-negyed órát, és továbbra is stabilnak tűnt, aztán elkezdtem a stalkert és megint kifagyott egyből ahogy betöltöttem a mentést. Pripyatba mentem át pont, és a hátam mögé letett 3 monolitot, ahogy elkezdtek lőni én meg menekültem fedezékbe kifagyott. Aztán reboot megint, emeltem a procin egy kis feszt, és erre meg winben kírta hogy megváltozott a hw konfigurációm és újra kell raknom az audio drivert( mocsok ez az asus :W ), újraraktam, és megint kifagyott a stalker, igaz most tovább bírta egy kicsit. Érdekes módon fagyott ki, megakadt a kép, és a hang is "beakadt" és olyan volt,mint amikor egy berregő motor jár, aztán reset, betöltöttem a default beállításokat, és simán bejutottam winbe, és megint a hangkártya driver miatt nyivákolt, gondoltam hogy játszok anélkül( elég érdekes volt csenben stalkerozni, mintha egy kicsit pontosabban lőttem volna), és láss csodát nem fagyott ki kék halállal, meg tudtam csinálni a küldetést, és visszaindultam a szabadságiakhoz, de a vörös erdőbe átmenet megint kidobott, de ezúttal csak az asztalra. Aztán gondoltam lehet a vga a ludas, futtattam pár 3dm06 tesztet, semmi gond nem volt, normális pontokat kaptam. végül betöltöttem at autosavet( ezt még megcsinálta ) és a vörös erdőből folytattam, itt nem volt gond, amig vissza nem értem a hadiraktárakhoz, visszamentem a jutalomért, és miután fegyót meg rucit akartam váltani megint kivágott az asztalra. Attól félek megint tönkreveri a ramjaimat ez a szar, már egy geil kit így megnyúvadt a nyáron, hasonló tüneteket produkált STALKER közbe, és egyik fagyás után egyszer cska nem indult. Szerintem valami óriási nagy elbaszás van ebben a játékban, és ez az akadás, amikor egy két másodpercre leesik 0 fps-re a játék, nem tesz jót a ramnak. Van amikor ilyenkor tölt a vinyóról, de van amikor nem direkt kifigyeltam már, csak megáll, és egy két mp múlva újra megyminden. Szerintem lapokat pakolgat a ramban, mert lehet hogy nem talál valamit, és ilyenkor elég sok a kernel szintű kód is, kb a felére vagy még annál többre is felmegy, nem tom hogy mi lehet, de valamit nagyon elkúrtak, hogy még az n+1edik patchel se tudják orvosolni a hibát. Fel is hnúztam magam rajta :W , ugyhogy úrjatelepítek OS-el bezárólag mindent a gépen, és ha úgy is ilyeneket csinál akkor hagyom a faxba a stalkert. :((

Új hozzászólás Aktív témák