Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
1., Kicsomagolod a játékot, ez helyből egy hiányos angol szövegű.
2., A kicsomagolt gamedata és bin mappát bemásolod a 6-os alap SoC gyökér mappába.
3., Felülírod a magyarításommal, és kész.
Nem kell semmilyen "folt" NS-hotfix. Ezek a javítások benne vannak a fordításban.
Van benne spawn menü, ezzel vigyázz, küldetés elemeket ne vegyél föl, mert csúnyán befaragsz vele. Én megtapasztaltam. ( tiszta véletlenül még az elején felvettem az egyik Last Day-os laptopját, majd eldobtam valahol, a végén amikor szükség lett volna rá, még a feladatot sem adta be a játék)
Az eredeti souphoz képest sokat változtattak, könnyítettek, pl a feladatok megközelítésén, rejtekhelyeken, stb. A zatoni rész az egy teljesen új sztori. Mindezt OGSR. motorral játszhatod. Elvileg hibamentes a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield