- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Ha valaki játszik a NS 2016-al, megjelent ma hozza egy újabb fordítás csomag, ami a játék végének fordítását tartalmazza. Még nem teljes, de már majdnem kész. A patch miatt nem kell új játékot kezdeni, mehetnek tovább a mentések. Amúgy a játék eddig rendben van, már jól előre haladtam benne, megtaláltam Ghostot és már körbe jártam nagyjából az összes pályát és semmi gondom nem volt eddig. Nagyon megváltozott minden a másik verziókhoz képest, a feladatok átláthatóbbak és sokkal logikusabban vannak elrejtve a dolgok is, mint korábban, és ez fontos mivel ugye rengeteg lootos feladat van benne. A szöveg tökéletes, könnyen érthető akár alapszintű angol tudással is. Egy csomó fasza dolog van berakva, amiket nem akarok leleplezni... ez a mod simán minden idők (egyik) legjobb Stalker modja a Fotograf és a ST2 mellett. Kötelező darab, de persze csak akkor ajánlom, ha be is tudom fejezni épségben
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Autós topik
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bittorrent topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest