- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16217 üzenetére
Én pont így csináltam, de nincs ott. Beardet átkísértem Yantarba, aztán visszajött Agropromba és ott lábatlankodott a Szolgálatosoknál, de már nem volt beszédem vele. Azt láttam nálad, hogy valami kód van PDA-n - még sehova se kellett kód, úgyhogy szerintem később kerül oda. Talán ha a metróban bóklászunk egyet, vagy mit tudom én...
Tzs: csak tedd vissza az utolsó magyarítást, nálam úgy rendbe jött. Valamitől kifagyott nem is egyszer, olyankor is, amikor hullát akartam megdézsmálni, vagy amikor lelőttem pld. egy minigunos faszit. Az utobbinál kétszer is. Csak gondolom, hogy az a fájl, mert előtte nem csinált ilyeneket csak amikor a legelején a Tündérkertben vacakolt a hullánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest