Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BorgBoss

tag

Urak, egy kérdés. Valamiért nincs ellenségem a zónában? Ez így dög unalmas. A kimutatásban az írja pirossal, hogy a bandita, monolith és zsoldos az ellenség. De hiába szemezek velük, nem lőnek. Mindenki mindenkivel harcol, folyamatosan törnek be a monolitosok a bár területére, de mindenki átlő rajtam, mintha szellem lennék. Az egyik feladat az volt például, hogy Yantárban likvidálja a zombi csoportot. Ott volt egy független csapat, akik fel sem figyeltek rám és az ormányosok. Gondoltam a zombihoz közelebb áll az ormányos horda, de csak akkor lett kész a küldetés, amikor a függetleneket likvidáltam. (biztos egyszer zombik lettek volna, de arra nem vártam) A poén, hogy lelőttem az egyiket, de a többi csak nézett védelmi pozícióban, hogy hol az ellenség. Rám se hederítettek. Ötlet vagy valaki járt már így? Nagyon tetszik ez a mod, de már másodjára kezdem el, mert először abba fagytam bele, hogy egy kész küldetést nem volt hajlandó elfogadni az egyik arc. Ja ott meg majdnem mindenki engem üldözött és folyton le kellett fizetnem a csapost :DDD

Új hozzászólás Aktív témák