- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Urak, egy kérdés. Valamiért nincs ellenségem a zónában? Ez így dög unalmas. A kimutatásban az írja pirossal, hogy a bandita, monolith és zsoldos az ellenség. De hiába szemezek velük, nem lőnek. Mindenki mindenkivel harcol, folyamatosan törnek be a monolitosok a bár területére, de mindenki átlő rajtam, mintha szellem lennék. Az egyik feladat az volt például, hogy Yantárban likvidálja a zombi csoportot. Ott volt egy független csapat, akik fel sem figyeltek rám és az ormányosok. Gondoltam a zombihoz közelebb áll az ormányos horda, de csak akkor lett kész a küldetés, amikor a függetleneket likvidáltam. (biztos egyszer zombik lettek volna, de arra nem vártam) A poén, hogy lelőttem az egyiket, de a többi csak nézett védelmi pozícióban, hogy hol az ellenség. Rám se hederítettek. Ötlet vagy valaki járt már így? Nagyon tetszik ez a mod, de már másodjára kezdem el, mert először abba fagytam bele, hogy egy kész küldetést nem volt hajlandó elfogadni az egyik arc. Ja ott meg majdnem mindenki engem üldözött és folyton le kellett fizetnem a csapost
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest