Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
üzenetére
Kinek mi az ingerküszöbe
Én már 1.3003-tól mondom hogy simán játszható. Most becsúszott 1-2 apróság ami idegesítő lehet annak aki türelmetlen, de eddig még most sem futottam bele semmi kritikus problémába amitől azt mondanám hogy rossz a játék. És még mindig sokan elfelejtik hogy tök ingyen van. Kicsit túl nagyok az elvárások sztem. Én elhiszem hogy lassan haladtak vele mivel akik foglalkoznak vele nem ez a munkájuk, pénzt nem kapnak érte, tök ingyen dolgoznak azért hogy nekünk tök ingyen legyen mivel játszani. Így persze hogy kell még neki idő hogy jobb legyen, de most sem rossz már. Ugyanúgy hozza a STALKER feelinget, aki szereti ezt az univerzumot az ebben sem fog kivetni valót találni. Akinek nem tetszik, szvsz az sosem volt igazán STALKER fanatikus és soha nem is lesz az. Vannak hibái, dolgoznak a javításán, próbálják jobbá tenni, el kell fogadni, ennyi. Az hogy becsúsznak hibák biztos nem szándékosan teszik bele őket.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én már 1.3003-tól mondom hogy simán játszható. Most becsúszott 1-2 apróság ami idegesítő lehet annak aki türelmetlen, de eddig még most sem futottam bele semmi kritikus problémába amitől azt mondanám hogy rossz a játék. És még mindig sokan elfelejtik hogy tök ingyen van. Kicsit túl nagyok az elvárások sztem. Én elhiszem hogy lassan haladtak vele mivel akik foglalkoznak vele nem ez a munkájuk, pénzt nem kapnak érte, tök ingyen dolgoznak azért hogy nekünk tök ingyen legyen mivel játszani. Így persze hogy kell még neki idő hogy jobb legyen, de most sem rossz már. Ugyanúgy hozza a STALKER feelinget, aki szereti ezt az univerzumot az ebben sem fog kivetni valót találni. Akinek nem tetszik, szvsz az sosem volt igazán STALKER fanatikus és soha nem is lesz az. Vannak hibái, dolgoznak a javításán, próbálják jobbá tenni, el kell fogadni, ennyi. Az hogy becsúsznak hibák biztos nem szándékosan teszik bele őket.