- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Abban biztos igazad van, hogy a játékosnál akármi is bekeverhet. Most hogy vettem ezt az új USB-s fejhallgatót, mindjárt indítottam a Diverzanst. Erre a fejes madzagján levő szabályzókkal nem tudtam föl-le állítani a hangerőt. Hiába állítottam a mod beállításaiban, akkor sem reagált. Kezdtem aggódni, hogy küldhetem vissza.
Ki próbáltam az SGM2.2-vel, ott már a mod beállításában állítva reagált, de a fejes szabályzójával nem. Egyedül a vibráció működik mindkettővel. A régi fejesnél nem volt ilyen gond. Sajnos a Stalkernél nem lett fejlesztve a hang a mai igényekhez. Ezért vagyok kíváncsi, hogy a LA lett-e fejlesztve e téren.
Régebben már észrevettem a Diverzansnál, hogy nem mindegy hogy ki van húzva vagy be van dugva a fejhallgató indításkor, mert valamelyik esetben nem hajlandó elindulni. Már ez miatt többször kellett újra telepítenem a hangkártyát.
Eltudom képzelni, hogy talán ez is befolyásolja a mentési hibákat.
Most találtam a Diverzanshoz egy hang dll-t. Érdekes módon van aki már 3x kijátszotta, nekem 4x-re sem megy. Ez a méreg, nem a cián.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest