Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs
üzenetére

Grindelni? (darálni?)
Nyelvújító vagy.
Az ide-oda szaladgálás megtörtént, ám engem nem zavart a sok séta, csak a bánya felé vezető rész volt unalmas. Borongáson kitapasztaltam, hogy hol kell átmenni a másik oldalra mikor tudok a szikla tövében elfutni, vagy kikerülni az anomáliákat, így bár lőttek rám, de megúsztam harc nélkül. Tehát a bányában elszedett felszerelés nélkül is túl lehet élni, csak a banditákkal való kényszerű megütközés jelentett kínszenvedést.
Egészében annyira nem jött be a játék, de vannak benne nagy ötletek, és ezek a részek tetszettek:
- részeg bandita
- a baráti izlom, akit megsajnáltam magányosan ácsorgásában
- az X-laborok világa
- a professzor rádiójában (és még valakinél hallottam) sugárzott adás (az orosz kiadással játszottam, nem tudom, hogy nálatok is ugyanez volt az alapjátékban?)
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS RT-AC68U
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő