- Poco F7
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weor
csendes tag
Sziasztok,
ahogy itt az elmúlt napokban cseverésztetek, kedvet kaptam végigvinni.
Eddig 1x vittem végig, még az 1.4005-ös verziót Extended Pack-kel.Szóval gondoltam végigtolom most a véglegest.
A Configurator.exe nálam is ugyanazokat a hibaüzeneteket + crasht produkálta, amiket írtatok. Letöltöttem egy frissített Configurator.exe-t; nincs már hibaüzenet a megnyitásakor és nincs crash sem, ha a Mods fülre kattintok.
Most azt hagyjuk, hogy ez mekkora gáz, hogy a véglegesbe egy hibás, hulladék launcher került, fókuszáljunk az FPS-reKorábbi hozzászólásban láttam segítséget, hogy milyen beállításokkal lehet jobb teljesítményre sarkallni a játékot (ezúton is kösz). Viszont nálam túl sokat nem segítettek ezek a beállítások.
Kérdésem: Windows 8.1-gyel, 8 GB RAM-mal és 2 GB-os GTX OC 750-essel ne is álmodozzak arról, hogy dynamic lightninggal (akár DX9, DX10, vagy DX11-gyel) meglesz az átlag 40-45 fps?
Most olyan 30-35 között mozog, de van, hogy elfordulok mondjuk 120 fokkal és felugrik az fps 60-ra, meg 70-re, pedig arra is vannak fák, meg növényzet, meg villanypózna, meg
apám faszatereptárgyak.Csak mert nem rémlik, hogy az 1.4005-ösnél ekkora ingadozások lettek volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest