- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Up!
Mostanra néztem meg közelebbről a monolitot.
Végjáték tetszett, amint egy picit benéztem a dolgot, amikor RPG-vel és egy 8mm-essel és 20 golyóval nekimentem oldalról a kapu mögötti BTR-nek. Volt ám koncentrálás, amikor a találat pillanatában körbe spawn-olt lövészekkel.
Mivel elsőre arra nem jöttem rá, hogy a support BTR-vel lőni is tudok, ezért előre mentem az RPG-s/lövész monolitokat lepötyögni. Az alkotók részéről elég nagy szemétség volt, hogy üzemanyagot alig adtak hozzá, mert nem használtam és mentem volna vele driftelni a környékbe, de a kapun alig jutottam vele túl.Bent megint "csak a szokásos" volt, körbe sprinteltem a plafonon vontatott blood-sucker-t, azt legránátoztam.
A sárga szemek felvillanásakor azért megint elhagyta a számat, hogy: Anyád!!
Végjáték bent a szarkofágban lehet komolyabb lett volna, ha egyszerűen csak végig kell menni, nagyon nem éreztem hogy, hogy "közvetlen életveszélyben lettem volna" az ott ténfergőktől.Köszönöm az élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest