- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
válasz
Dhampir #6681 üzenetére
Figyelj,nehogy félre értsél,sosem adnám fel a mostani életemet,a főnököm,az unoka testvérem most vett 150000-euróért valami BMV-csodát.És mindenki addig szereti míg kiossza a fizetést utána le sem szarják,engem pedig szeretnek az emberek a falumba megyek az erdőre hozom a fát hordom, eladom olcsóbban mint a helyi tüzép,az időseknek ingyen bérmentve össze is vágom.Nem érdekel a tanulás mindig egy csavargó voltam,horgászi jártam kaszálni,erdőn dolgozni.Tavasszal elkaptam a Covid-ot. 16 napig voltam kórházban ebből 8 kemény napot lélegeztető gépen és haza jöttem onnan ahonnan még az orvosok sem gondolták.Lehet ha nem ilyen életet élek ott maradok a zsák négy napig az ágyam mellet volt.
A munkáról nem látok egy fiatalt sem abban a munkakörben amibe én dolgozom,érdekes Román és Ukrán vendég munkások vannak,kőművesek ácsok bádogosok és dolgoznak.El nézést kérek nem akarok senkit sem bántani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest