Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Figyelj,nehogy félre értsél,sosem adnám fel a mostani életemet,a főnököm,az unoka testvérem most vett 150000-euróért valami BMV-csodát.És mindenki addig szereti míg kiossza a fizetést utána le sem szarják,engem pedig szeretnek az emberek a falumba megyek az erdőre hozom a fát hordom, eladom olcsóbban mint a helyi tüzép,az időseknek ingyen bérmentve össze is vágom.Nem érdekel a tanulás mindig egy csavargó voltam,horgászi jártam kaszálni,erdőn dolgozni.Tavasszal elkaptam a Covid-ot. 16 napig voltam kórházban ebből 8 kemény napot lélegeztető gépen és haza jöttem onnan ahonnan még az orvosok sem gondolták.Lehet ha nem ilyen életet élek ott maradok a zsák négy napig az ágyam mellet volt.
A munkáról nem látok egy fiatalt sem abban a munkakörben amibe én dolgozom,érdekes Román és Ukrán vendég munkások vannak,kőművesek ácsok bádogosok és dolgoznak.El nézést kérek nem akarok senkit sem bántani.

Új hozzászólás Aktív témák

- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest