- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stalker78 #5031 üzenetére
Nézegettem a fegyvereket, de ez a német TRs a legjobb szerintem. Van még másik három ami ilyen kategória, de abból kettőn beépített távcső van ami használhatatlan, a harmadik meg már kicsit butább. Marad a TRs. Ráadásul azt írja, hogy hiába amortizálódik gyorsan, az egyik legtovább bíró fegyver, a többi is ilyen gyorsan meghal. Megtartottam belőle kettőt, ugyanúgy felfejlesztve. Ha az egyik meghal, ott a másik és ha belebotlok egy főmanusba meg tudom javíttatni mindkettőt. Eladtam a sima lőszereket, csak az erősebbik páncéltörőt tartottam meg, de csak 1400 van ahhoz még veszek, nem lesz elég a végéig. Pisztolyból is csak az elefántölőt tartottam meg. A félautomata sörétest meg a rakétavetőt, meg egy Thundert gránátvetőzni. Meg ahhoz kevés páncéltörő lőszert, hogy azért legyen abba is. Gránátból is csak az erősebbiket hagytam meg. Szóval minden eladtam, csak a lényeges cuccokat hagytam meg.
Most megyek relikviát gyűjteni, aztán lassan tényleg indulok limanszkba. De még arra gondoltam, hogy a semleges embereket baráttá csinálom, ahhoz el kell nekik végezni pár küldit.
Vog gránátot hol kapni? És a rakétát? És az elefántölőt meg a Thundert hol lehet tuningolni? Mert a szabadságos szerelőnél üres, nem lehet fejleszteni. -
törölt tag
válasz
Stalker78 #4994 üzenetére
Azon túl vagyok, akkor nincs több irányító az a lényeg. Ez az agropromon amúgy egész jó volt, az előzőhöz meg az X laborokhoz képest.
Az a bug, hogy én lelőttem őket már előtte, nem volt aki lelőjön engem. Az a stalker meg nem megadta magát, hanem csapdába akart csalni. Csak nem jött össze, mert addigra mind meghaltak, ezt nem tudja felfogni a játék.
-
törölt tag
válasz
Stalker78 #4980 üzenetére
Akkor kinyírok mindenkit a hídnál, összeszedem a cuccaikat, visszamegyek a profhoz és ott is összeszedem a cuccokat. Meg még nem tudom, jó sokat összeszedek, hogy legyen zseton. Aztán eladom és felfejlesztem a két új rucimat mint állat, meg a fegyvereimet megjavítom stb. és elindulok. Remélem addig a híd nem népesedik vissza újra.
Seva rucinak növelhető a golyóálló képessége? Mert az új dokinál vett másik ruha marha jó golyók ellen, de a seva elég kaki. Mert akkor megtartom a régi ruhámból a jobbikat, golyók ellen.
És hol kapom meg a rakétámhoz a kilövőt? Mert lesz egy helikopter a kórházban ha jól rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest