Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
hubai1979
üzenetére
Már tervben van egy ideje, de a fordítás nem megy ennyire gyorsan... Most az SGM-et gyúrom és már találtam is érdekességet, amit szerintem nagyon elcseszett a modder.
A fegyverek statjait beírta a leírásába, ami nem baj, de ha tényleg azokkal működnek, akkor az nagy baj.
Valamiért a fejébe vette, hogy ha egy fegyvert hangtompítóval használnak, akkor megnő a lőtávja, pl a PM-nél 30-ról 100 m-re. Na ez marhaság, hisz a hangtompító erősen lassít, így pont hogy rövidül a lőtávolság.
Illetve az AKM74-U-nak 80 m-es lőtávot adott meg, ami khmmm... [censored]...Majd ha már ott tartok, összevetem a fegyverstatokat a leírással...
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- Apple MacBook
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest