- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bergusz
tag
válasz
Nikkel10 #1864 üzenetére
Jó a Vintar is, de később lesz egy Dragunov (más a neve, de arra nem emlékszem) is elérhető, csak nem emlékszem én hol találtam először.
Később már annyi lesz belőle, mint a szemét. Jobb a távcsöve + nagyobb a sebzése, de egyébként szerintem a pontossága nem olyan jó, mint a Vintarnak, bár papírforma szerint ugyanolyannak kellene lennie.
Én inkább a Vintar-t szoktam használni.
-
Etele1
csendes tag
válasz
Nikkel10 #1864 üzenetére
Amúgy én nem arra a 9mm-es rohampuskára gondoltam, hanem a Thunder-re, ami integrált gránátvetővel van felszerelve és még PS1 távcső is szerelhető rá. Úgy elég bénán néz ki mert nem sokkal hoszabb a fegyver, mint a távcső, de a cél szentesíti az eszközt
Tuningolva is van némi szórása de olyan tűzereje van,h egy 3-as sorozat is leterít bármilyen páncélzatos mukit... -
Etele1
csendes tag
válasz
Nikkel10 #1864 üzenetére
Hidd el a Vintar pontosan az a "fasza sniper puska", amire te vágysz...
Ha már ott tartasz a történetben, akkor nemsokára úgy is értelmét veszti a sniperkedés, mert ha életben akarsz maradni a játék végéig, akkor gyorsan kell kiiktatnod az ellenségeket. Ha 1xerre 6-an lőnek, viszonylag közelről, nem lesz időd nyugodtan sniperkedni.
A szemét dombon, mikor kiírtod a Fosztogatókat abból a középen lévő nagy épületből, ott a vonat feletti hegyről lődözve jó dolog.Később (pld. Yantar zombi vadászat messziről) Elég néhány jól célzott lövés a TSR--el fejre. -
Etele1
csendes tag
válasz
Nikkel10 #1862 üzenetére
Szerintem első alkalommal Az Army Warehouse pályán, a katonai bázisnak is abban a csücskében, amit még nem foglaltak el a zombik egy magas les-ből lődöz egy katona muki vele, DE csak akkor mikor még csak szimplán oda látogatsz....ha már a fő történet alapján mész oda (ha már voltál az Erdésznél, aki elküld egy muksóhoz, aki beszervez téged a Freedomosok rajtaütésébe a katonai raktáron), akkor már ugyanaz a pali egy sima 9mm-es géppisztolyt szorongat...
Későbbiekben én már csak Limanszkban találtam, de onnan ugye már nincs visszaút.Én egyébként azt gondolom,h ebben a részben már nem olyan nagy was ist das egy ilyen komoly sniper puska, mert míg az első részben a nagy torkolati sebessége és a jó távcsöve miatt baromi messzire és viszonylag kevéssé felé lőve is el lehetett találni vele az ellenséget, addig itt a 2. részben a tunningolható gyengébb fegyverekkel (flatness v. magyarul laposság tulajdonság növelésével) ugyanezt a hatást el lehet érni, kisebb torkolati sebeséggű fegyverekkel is messzire el tudsz lőni, annélkül,h nagyon esne lefelé a skulló.
Éppen ezért egy Vintar sniper csúzli, ami ráadásul még hangtompított is (nem úgy mint a SVU) meg még pont olyan skullót is használ, mint amilyen rohampuskát a vége felé már te is használsz (Thunder) sokkal de sokkal többet ér, mint a hangos, nehéz SVU.
Én nem erőltettem a használatát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- 5 db PCI hangkártya
- Jbl tour pro 3
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest