- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
bergusz
tag
válasz
Nikkel10 #1864 üzenetére
Jó a Vintar is, de később lesz egy Dragunov (más a neve, de arra nem emlékszem) is elérhető, csak nem emlékszem én hol találtam először.
Később már annyi lesz belőle, mint a szemét. Jobb a távcsöve + nagyobb a sebzése, de egyébként szerintem a pontossága nem olyan jó, mint a Vintarnak, bár papírforma szerint ugyanolyannak kellene lennie.
Én inkább a Vintar-t szoktam használni.
-
Etele1
csendes tag
válasz
Nikkel10 #1864 üzenetére
Amúgy én nem arra a 9mm-es rohampuskára gondoltam, hanem a Thunder-re, ami integrált gránátvetővel van felszerelve és még PS1 távcső is szerelhető rá. Úgy elég bénán néz ki mert nem sokkal hoszabb a fegyver, mint a távcső, de a cél szentesíti az eszközt
Tuningolva is van némi szórása de olyan tűzereje van,h egy 3-as sorozat is leterít bármilyen páncélzatos mukit... -
Etele1
csendes tag
válasz
Nikkel10 #1864 üzenetére
Hidd el a Vintar pontosan az a "fasza sniper puska", amire te vágysz...
Ha már ott tartasz a történetben, akkor nemsokára úgy is értelmét veszti a sniperkedés, mert ha életben akarsz maradni a játék végéig, akkor gyorsan kell kiiktatnod az ellenségeket. Ha 1xerre 6-an lőnek, viszonylag közelről, nem lesz időd nyugodtan sniperkedni.
A szemét dombon, mikor kiírtod a Fosztogatókat abból a középen lévő nagy épületből, ott a vonat feletti hegyről lődözve jó dolog.Később (pld. Yantar zombi vadászat messziről) Elég néhány jól célzott lövés a TSR--el fejre. -
Etele1
csendes tag
válasz
Nikkel10 #1862 üzenetére
Szerintem első alkalommal Az Army Warehouse pályán, a katonai bázisnak is abban a csücskében, amit még nem foglaltak el a zombik egy magas les-ből lődöz egy katona muki vele, DE csak akkor mikor még csak szimplán oda látogatsz....ha már a fő történet alapján mész oda (ha már voltál az Erdésznél, aki elküld egy muksóhoz, aki beszervez téged a Freedomosok rajtaütésébe a katonai raktáron), akkor már ugyanaz a pali egy sima 9mm-es géppisztolyt szorongat...
Későbbiekben én már csak Limanszkban találtam, de onnan ugye már nincs visszaút.Én egyébként azt gondolom,h ebben a részben már nem olyan nagy was ist das egy ilyen komoly sniper puska, mert míg az első részben a nagy torkolati sebessége és a jó távcsöve miatt baromi messzire és viszonylag kevéssé felé lőve is el lehetett találni vele az ellenséget, addig itt a 2. részben a tunningolható gyengébb fegyverekkel (flatness v. magyarul laposság tulajdonság növelésével) ugyanezt a hatást el lehet érni, kisebb torkolati sebeséggű fegyverekkel is messzire el tudsz lőni, annélkül,h nagyon esne lefelé a skulló.
Éppen ezért egy Vintar sniper csúzli, ami ráadásul még hangtompított is (nem úgy mint a SVU) meg még pont olyan skullót is használ, mint amilyen rohampuskát a vége felé már te is használsz (Thunder) sokkal de sokkal többet ér, mint a hangos, nehéz SVU.
Én nem erőltettem a használatát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest