Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Etele1

csendes tag

válasz Nikkel10 #1862 üzenetére

Szerintem első alkalommal Az Army Warehouse pályán, a katonai bázisnak is abban a csücskében, amit még nem foglaltak el a zombik egy magas les-ből lődöz egy katona muki vele, DE csak akkor mikor még csak szimplán oda látogatsz....ha már a fő történet alapján mész oda (ha már voltál az Erdésznél, aki elküld egy muksóhoz, aki beszervez téged a Freedomosok rajtaütésébe a katonai raktáron), akkor már ugyanaz a pali egy sima 9mm-es géppisztolyt szorongat...
    Későbbiekben én már csak Limanszkban találtam, de onnan ugye már nincs visszaút.

Én egyébként azt gondolom,h ebben a részben már nem olyan nagy was ist das egy ilyen komoly sniper puska, mert míg az első részben a nagy torkolati sebessége és a jó távcsöve miatt baromi messzire és viszonylag kevéssé felé lőve is el lehetett találni vele az ellenséget, addig itt a 2. részben a tunningolható gyengébb fegyverekkel (flatness v. magyarul laposság tulajdonság növelésével) ugyanezt a hatást el lehet érni, kisebb torkolati sebeséggű fegyverekkel is messzire el tudsz lőni, annélkül,h nagyon esne lefelé a skulló.
    Éppen ezért egy Vintar sniper csúzli, ami ráadásul még hangtompított is (nem úgy mint a SVU) meg még pont olyan skullót is használ, mint amilyen rohampuskát a vége felé már te is használsz (Thunder) sokkal de sokkal többet ér, mint a hangos, nehéz SVU.
    Én nem erőltettem a használatát...

Új hozzászólás Aktív témák