Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsák

tag

Hi all!
    Végre én is kijártam a játékot, nekem nagyon bejött, de ízlések és pofonok, amúgy ha a két részt valahogy egybe gyúrnák, akkor úgy érzem, meglenne az évtized játéka.

Ami tetszett: :K
    - Este elindulni bárhova is kicsit félelmes. :) /Red forest-be be se mentem, megvártam a reggelt. Tuti, ami a tuti :) /
    - Sokkal jobb az új inventoris rész, meg maga az új dolgok: fegyver/ruha update; javítás; hud; pda; anomáliák
    - Szebb grafika, ezáltal nagyobb feeling /DX9 minden full/
    - Végre nem termelődnek újra tömegesen az ellenségek, mintha valami kefélőfülke volna az egész játék.

Ami nem tetszett: :W
    - Vége a játéknak: Megint az a hirtelen vége mindennek feeling, és én még játszanék vele, de mégse értem, hogy akkor ez most hogy is van "érzés".
    -Mellékszálaktól agybajt kapok, hogy hozzam el neki ezt a fejlesztést, de hol van, azt nem mondja meg.
    - Megint ott maradnak a pda-ban a rejtekhelyek, és engem special nagyon idegesít
    - Meg a játék negyedénél, amikor elvették a pénzem nagyon idegesített! /-23 459 rubel/
    - Ja és a nagyon kevés pénz szerezhetősége /egyedül az artifaktokért kap az ember valamit, de abból is irtó kevés van, de az upgrade meg nagyon drága!/

Még mindig megfogalmazódik bennem a kérdés: Van-e alternatív befejezése ennek?
    Mert amit itt a végén láttam azt nem nagyon értem, hogy hogy és mint lett úgy.
    Ha valaki ezt elmagyarázná nekem priviben, hogy mások még élvezhessék a játékot, azt nagyon megköszönném!

Üdv! Zsák

Új hozzászólás Aktív témák