- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Ez ilyen. A cuccnál az alapárat írja, a fizetnivalónál meg azt, amennyire a boltos levesz.
Szerintem minden stalker ilyen, legföljebb nem ekkora az árrés.A modokat javítgatni nem akarom, oka lehet, hogy ha így találta ki a modder. Ebben már így is bejavítottam pár hiányzó szöveget, meg elrontott string_id-t, meg két fegyver biztosan rossz statjait.
Egyébként a pénz csak az elején kevés. Mikor eleresztettem Sztrelokot Pripjaty efelé, 300+ k rubelem volt, 140 kg-nyi cepelt cucc mellett úgy, hogy gyakorlatilag csak a lőszert és a gránátokat szedegetem fel meg néha a katát. Fegyvereket csak az elején adtam el úgy 20-30-at. Ja: és a Mocsárban még nem is jártam...
Még valami: ebben nem lesz mutánstúltengés. Ahonnan eltakarítottad, ott nem jön több. Viszont amíg vannak, addig gyorsak és erősek.
Megyek az sgm-en dolgozni. Aztán vagy a Clear Shot jön, vagy belefogok a СМЕРТИ ВОПРЕКИ ЧАСТЬ 1 В ЦЕНТРЕ ЧЕРТОВЩИНЫ. НОВЫЙ СЮЖЕТ modba és a folytatásaiba. Ez az 1. rész. A folytatása a СМЕРТИ ВОПРЕКИ 1.5 ПОСЛУШНИК és a ОДНИМ ДНЕМ ЖИВУ СМЕРТИ ВОПРЕКИ 2. Ezek már kész vannak és igérik a ОСКОЛОК ТЬМЫ. СМЕРТИ ВОПРЕКИ 3 részt, vagy még az idén, vagy jövő év elején.
Addigra talán a másik kettő fordítása is meglesz. Ezek állítólag külön sztorik, a szereplőik sem azonosak, de a világuk igen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest