- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
A flash drive problémára kiderült, hogy bug volt az 1.5.0.5 megoldotta.
Csak egy pontosítás: lehet, hogy easy-n ad de egyébkébnt NEM AD a stalker frakció SEVA-t a belépéskor! Se artifact-et. Semmit se ad.
A duty ad egy S14 -et meg egy mezei ruhát. A freedom nem engedett még mindíg belépni.
Páncélt eddig összesen 1-et kaptam egy napsugár vagy mifenét a mocsárban a segítségért a duty bázis közelében.
Jelenleg duty-s vagyok és a Bulat fejlesztésén töprengek. Összeharácsoltam 47e rubelt ami elég valamelyik ágon maxra fejleszteni. Ki is próbáltam 70% bulletproof és marad minden más 28-on (persze tartósság meg ilyenek növekszik) vagy minden védelem 56%-ra nő (pszi is) golyóvédelem meg 60-on marad. A köztes még, hogy 43 ra növekszik 2 (tűz meg ilyenek) pszi marad 28 bulletp. meg 65.Ezen filózom melyik jobb.
Sajna pl. az éjjellátó fejleszés kiüti jószerivel az egész vegyi és egyéb védelmet.Szerintem egyébként ez a rész jobb mint az első mert igenis küzdeni kell a cuccokért nem csak meglátom és megveszem. A fejlesztések meg a frakció dolgok miatt nem annyira lineárisan kell bejárni az egészet mint az SoC-ban.
Azt tudja valaki mire jó az a katona ott a felüljáró alatt (sidorovich és a vasúti átjáró között) a sofőr úgymondd aki rimánkodik, hogy ne lőjem le? Nála lehet közeledni valahogy a hadsereg felé???
Még annyi, hogy a géppuska tüzet kikerülni.....na azt kissé elbaszták a fiúk. Meg lehet csinálni persze csak épp a kedvét is elveszi az embernek. Ez nagy hiba volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest