Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- One mobilszolgáltatások
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
akkor kifagy. nekem emiatt volt az ötödik restartom. most épp garbagere nem enged át. mi a fenét kell csinálni, fel nem fogom. tényleg, mi a garbage program szerinti aktivizálásának feltétel, mert elvileg átmehetek, gyakorlatilag kifagy, és most már mellékküldikkel se szórakoztam (és nem, nem álltam be senkihez, mellékküldetésekre tettem, ennél minimálabban már nem tudom csinálni). rusholás ezerrel, 6 mentés minden fontosabb helyen, de a katonai bázist csak nem birtam kihagyni. accuracy mod és cipelj többet mod talán nem zavar be. bár már nem tudom. elegem van, de nagyon. lehet lekapom őket, és végigviszem noviceon, vagy kihagyom katonai tábort is, mert ott lekaptak kétszer (körbevettek:/), máshol meg úgyse tud kilőni sehol senki.
és eddig messze a legvégigvihetetlenebb játék, amivel találkoztam. próbáltam moddolt orosz 1.503mat, 1.504et, angol 1.504et (retarded...) de ez esélytelen.
-
Madárpók
aktív tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Futás, futópályák
- Pánik a memóriapiacon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest