- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silenzio #954 üzenetére
Azért 8600gt-vel ne lehessen már maxon játszani egy újonnan kiadott játékkal. 8800gt sem egy csúcs, megértem hogy nem megy igazán fullon. Meg egy bughalmaz a kód.
Ami effekt van és én is spórolok rajta az a napnál van minden low-on, de én nem látok különbséget hogy az most high nap vagy low. Ez nagyon sokat befolyásol. 8800Gt-vel játszok ami azért mára elérhető kategória (vagy a kistestvére 9600gt nagyon jó ár/teljesítmény aránnyal) és szépen kényelmesen fut a játék az említett nap low beállítással és AF/AA nélkül.
A dx10-nek nevezett valamik-et én még nem láttam, mert sima xp x64 alatt játszom. Vista alatt a dx10-es cuccokról nincs infóm. Nem tudom megmondani hogy azokhoz milyen gép kell. De ha találok megoldás hogy dx9 alatt bekapcsoljam akkor le fogom írni ide hogy hogyan csináltam. Krízis alatt volt hozzá egy mod (very high mod vagy mi), az valóban előhozott olyan dolgokat amelyeket a dx10-es módban láthattunk, de az csak egyszerű konfigolás volt. (itt meg ötletem sincs hogyan kezdjek hozzá)Stalker motorja nem egy mai darab, nagyon régóta irkálják és nem hiszem hogy csak úgy egy pillanat alatt átírnák az egészet dx10 alá (nem is fogják). Még várnunk kell hogy igazi dx10-es játékok jelenjenek meg ahol valóban jobban ki lehet használni a karik teljesítményét. (értsd szebb graf kissebb vga erővel) A piac mindig is arról szólt hogy szebbet csak drágábbal/gyorsabbal. Szvsz a dx10 csak a programozók munkáját könnyítené meg elsősorban az a lényege. Persze hogy a stalkerban sztem egy deka dx10 kód sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest